AMSTERDAM – Wie onderneemt, weet dat het soms tegen kan zitten. Een paar slechte maanden en er blijft weinig over om van te leven. Schulden lopen dan snel op en voor nieuwe investeringen is er geen geld. Hoe kom je uit zo’n neerwaartse spiraal? Ondernemers zijn van nature vaak niet geneigd hulp bij anderen te zoeken, laat staan bij de overheid. Toch kunnen gemeenten hulp bieden en Amsterdam doet dat ook.
Ondernemers kunnen bij de gemeente terecht voor advies en financiële ondersteuning. De gemeente biedt ondernemers de volgende mogelijkheden:
  • Individuele begeleiding door een ervaren ondernemerscoach en/of workshops op het gebied van marketing, financiën, verkoop en sociale media.
  • Een lening voor bedrijfskapitaal. Met dit bedrijfskapitaal kunnen problematische schulden worden betaald of nieuwe investeringen worden gedaan.
  • Een tijdelijke aanvulling op het inkomen.
  • Schuldhulpverlening.
Voor wie?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze regeling(en)? De hulp van de gemeente voor ondernemers is maatwerk. Neem vrijblijvend contact op met team Zelfstandigen van de gemeente Amsterdam op 020 2526000.

U kunt zich ook direct aanmelden via onze digitale checklist en zien of u mogelijk recht hebt op financiële steun. De checklist vindt u op amsterdam.nl/sterkerondernemen.

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in