Uitpuffen

0
983
© Erik Veld

door Andreas Verwaal

Nu ik dit schrijf is de ergste hitte weer voorbij. Het was een graad of 30 afgelopen week. Waar iedereen, inclusief ikzelf, de laatste maanden heeft geklaagd dat het maar geen mooi weer wou worden, werd het wel heel mooi weer afgelopen week. Zo mooi dat je er bijna over zou klagen.

Eigenlijk is een Nederlands voorjaar makkelijk te voorspellen. Het duurt lang voordat de winter voorbij is. Als de lente aanbreekt is het vaak nog wisselvallig en wil het niet echt warm worden. Dan ineens wordt het warm, zijn de airco’s in 3 dagen tijd uitverkocht en klaagt iedereen steen en been over de hitte. We mekkeren en mopperen ons suf en vergeten ons over te geven aan de omstandigheden die ons gegeven zijn. Een perfect uitje om je over te geven aan het warme weer zijn de stadsstranden in Amsterdam. Bij warm weer kan je er lekker zwemmen, bij iets frisser weer kan je er lekker zitten. Kortom; voor ieder wat wils.

Op de stadsstranden van De Nieuwe Meer, Gaasperplas en Ouderkerkerplas kun je zwemmen, zonnen en spelen (voor alle leeftijden). Bij stadsstrand Sloterplas is zwemmen tijdelijk niet mogelijk.

 

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in