Lichtjes

0
967

Kerst BraderIJ 16 december 2022, 15:00 uur
Johan van Hasseltweg 21
Gratis

Mijn handen bevriezen langzaam, mijn neus loopt, en mijn leven staat stil. Zo voelt voor mij het begin van de winter meestal. Zelfs mijn dikke nieuwe dekbed geeft me geen warm welkom als ik mijn lichaam eronder schuif. Mijn buitenhobby’s heb ik in de ijskast gezet. Het enige waar ik behoefte aan heb in deze tijd van het jaar is knusheid. De knusheid van een kerstmarkt bijvoorbeeld. Kraampjes met lichtjes, warme drank die mijn keel en handen opwarmt. Andere mensen die ook aan het verpieteren zijn van de kou, waardoor mijn
eigen leed wat wordt verzacht. Een warme snack die mijn handen opwarmt en mijn eetlust verkwikt. Het gevoel van saamhorigheid, omdat je allemaal in hetzelfde schuitje zit, is toch een fijn gevoel. In Amsterdam zijn veel leuke kerstmarkten om te bezoeken waaronder de Kerst BraderIJ.

Zin in een wat kleinere kerstmarkt? Bezoek dan de Kerst BraderIJ in Noord: een feestelijke kerstmarkt georganiseerd voor en door buurtbewoners. Verwacht hier, naast leuke marktkraampjes, ook theater, Het Danspaleis, kampvuur en live muziek.

Andreas Verwaal

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in