Klerenzooi – mei 2020

Om er goed uit te zien, hoef je niet veel geld uit te geven. MUG stuurt iedere maand een lezer(es) met €30,- op pad om zich in het nieuw te steken.

0
840
Tekst Vanessa Vijzelman | Beeld George Maas/Fotonova

Anette Ricardo (41) is moeder van vier kinderen (9 t/m 17 jaar) en fanatiek hardloopster. Ze is influencer op Instagram als 5kdaily en Ballonnita waar ze andere sporters inspireert. “Hardlopen doe ik pas ruim een jaar, maar toch heb ik al aardig wat medailles behaald. Dat komt omdat ik graag marathons loop.”

Ze draagt het liefst sportieve of casual kleding. “Als ik iets koop let ik vooral op de prijs, het moet lekker zitten en lang meegaan. Kleding om te sporten moet goed ventileren, flexibel zijn en niet te strak zitten. Ik draag graag zwart, ook om zweetplekken te verbergen.”

Anette hecht geen waarde aan merkkleding, maar gaat wel voor kwaliteit. “Als ik toch merkkleding draag wil ik het liefst de bekende sportmerken: Fila, Nike, Adidas, Reebok en Puma.” Je zou denken dat het duur is om die kleding te kopen maar volgens Anette hoeft dat niet zo te zijn. “Ga niet naar sportwinkels. Check vooral de supermarkten en winkels als Kruidvat. Daar vind je vaak kleding van sportmerken, zwaar afgeprijsd.”

Ze inspecteert altijd de non-food bakken van Vomar, Lidl en Aldi en slaagt er. “Vooral door de coronacrisis is de supermarkt nog de enige winkel waar ik kom. Ik ga meestal al om acht uur ’s ochtends. Ik let ook op de uitverkoop bij kledingwinkels. Aan het einde van de zomer is er veel korting op zomerkleding. Ik ben een koopjesjager, maar in de coronatijd heb ik minder behoefte aan nieuwe kleding omdat ik vooral thuiszit.”

Schoenen (merk New Balance) 25,- TK Maxx
Shirt 2,50 Vomar
Legging 2,50 Vomar

Wil jij ook in Klerenzooi? Stuur een mail naar service@mugweb.nl

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in