Klerenzooi – augustus 2019

Om er goed uit te zien, hoef je niet veel geld uit te geven. MUG stuurt iedere maand een lezer(es) met €30,- op pad om zich in het nieuw te steken.

0
1343
Klerenzooi augustus 2019 | ©George Maas/Fotonova
Klerenzooi augustus 2019 | ©George Maas/Fotonova
Tekst Vanessa Vijzelman | Beeld George Maas/Fotonova

Acacia Bhikharie (37) is product owner bij ING en een vriendin van het Klerenzooimodel Lindsy van vorige maand. “Ik slaag door mijn kleinere kledingmaat lang niet overal. Gelukkig hebben Bershka, H&M en Primark inmiddels XS en maat 34 voor volwassen vrouwen”, zegt Acacia. “Dat was vroeger anders. Ik kon op mijn achttiende nergens terecht, dan moest ik weleens naar de kinderafdeling van C&A, daar hadden ze leuke dingen die je als jongvolwassene paste.”

Door haar kleine bouw staan bepaalde kledingstukken Acacia niet. “Ik moet geen sweaterjurk dragen, dan lijk ik op een kabouter in nachthemd.” Ze heeft een vlotte kledingstijl. In haar vrije tijd draagt ze het liefst een spijkerbroek met T-shirt en als het warm weer is een short met topje of T-shirt of een zomerjurkje. Ze draagt naar haar werk nette jurken of blouses met nette broek of rok, vaak in combinatie met een colbertje.

Acacia is ook moeder van twee zoontjes, een van 5 jaar en een van 10 maanden. Haar man is vaak van huis, maar zij zijn dolgelukkig met hun kinderen. “Mijn kinderen zijn echt alles voor me, maar aan twee zwangerschappen heb ik een buikje overgehouden, dat ik nog moet wegtrainen. Ik heb daarom een boxer gekocht bij de Hema die mijn buik plat maakt voor de foto. Ik zat nog ruim beneden het budget, dus er kon nog ondergoed vanaf. Ik kan zo’n ‘platmaker’ alle vrouwen aanraden die onzeker zijn over hun buik.”

Acacia heeft nog een wens. Ze deed voordat ze moeder werd aan paal­dansen. “Dat wil ik wel weer oppakken. Misschien een paal in huis, zodat ik thuis kan trainen.”

Jurk €10,- Bershka
Schoenen €7,- Aldi
Panty €1,50 Zeeman
Boxer (ondergoed, niet te zien op de foto) €8,50 Hema

Wil jij ook in Klerenzooi? Stuur een mail naar service@mugweb.nl

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in