Hulp nodig? Het belteam staat weer paraat

0
670

‘Blijf niet kniezen, vraag hulp.’ Dat is de boodschap van hulptelefoon ‘Voor elkaar in Amsterdam’.
Nu de tweede coronagolf over Amsterdam spoelt, zijn er weer kwetsbare Amsterdammers die de deur niet uit kunnen en in isolement terecht dreigen te komen. Niet iedereen heeft iemand in de buurt die kan helpen.
Gelukkig is Voor Elkaar in Amsterdam actief, waar vrijwilligers klaar zitten om te luisteren, contact te leggen en zo nodig hulp in te schakelen. Zo’n 5.000 Amsterdammers hebben zich aangemeld om in hun eigen buurt bij te springen.

Het hulpteam is op werkdagen van 10-16 uur bereikbaar op telefoonnummer 020 – 7670031. Je kunt  ook een mail sturen naar  info@voorelkaarinamsterdam.nl.
De vrijwilligers kunnen waar nodig boodschappen doen, iemand in een rolstoel door het park rijden om een frisse neus te halen of andere, praktische hulp verlenen. Gewoon een praatje maken kan ook.
Amsterdammers die willen helpen of (op veilige wijze) contact willen maken, kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligers Centrale Amsterdam. ‘Voor elkaar in Amsterdam’ is een initiatief van de gezamenlijke Amsterdamse buurtorganisaties. De coördinatie is in handen van het buurtwerk van Stichting Combiwel.

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in