Hulp nodig? Ga naar het buurtteam

De nieuwe buurtteams bieden een breed scala aan hulp

0
656

Sinds 1 april is het in Amsterdam weer een stukje eenvoudiger geworden om voor hulp aan te kloppen. De buurtteams zijn van start gegaan.

Heb je moeite om rond te komen? Wil je graag andere mensen ontmoeten? Moet je je huis uit? Heb je problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis even niet zo goed? Het buurtteam biedt een luisterend oor en zoekt naar een oplossing.
In zo’n buurtteam zitten verschillende hulpverleners, die hulp verstrekken als het gaat om zorg, geldproblemen, wonen, werk, gezondheid en veilig.

De buurtteams werken met de volgende organisaties samen: ouder- en kindteams, huisartsen, geestelijke gezondheidszorg, woningcorporaties, bewonersgroepen, vrijwilligersorganisaties, wijkverpleging, zorgaanbieders en buurthuizen.

De buurtteams zijn over heel Amsterdam verspreid. Je kunt bij een buurtteam binnenlopen of eerst een afspraak maken. Je kunt ook een afspraak te maken voor bij je thuis. De hulp is gratis. Hier tref je een overzicht aan. En in deze folder wordt het nog eens uitgelegd.

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in