Alle Amsterdammers hebben vanaf vandaag een persoonlijk digitaal portaal Mijn Amsterdam. Kijk op https://mijn.amsterdam.nl. Op dit portaal kun je 24 uur per etmaal je persoonlijke gegevens inzien en je producten zoals de Stadspas of de status van de aanvraag van een bijstandsuitkering.

Ook staat er bijvoorbeeld informatie op over afvalpunten, evenementen en bekendmakingen in de eigen buurt. Het gaat nog om een basisversie van Mijn Amsterdam. De komende maanden zullen meer producten, diensten en informatie worden toegevoegd, aldus de gemeente. Ook Amsterdamse ondernemers krijgen straks informatie via dit portaal. Wethouder Meliani: “Ik ben blij dat met deze eerste stap ‘Mijn Amsterdam’ beschikbaar komt voor alle Amsterdammers. Zo krijgt iedereen eenvoudig toegang tot de eigen persoonlijke informatie.”

De ontwikkeling van Mijn Amsterdam gebeurt samen met Amsterdammers, aldus de gemeente. Inwoners van allerlei leeftijden, met diverse achtergronden en uiteenlopende digitale vaardigheden, hebben het portaal getest.  

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in