Klerenzooi – maart 2019

Om er goed uit te zien, hoef je niet veel geld uit te geven. MUG stuurt iedere maand een lezer(es) met €30,- op pad om zich in het nieuw te steken.

0
1213
Klerenzooi maart 2019 © George Maas/Fotonova
Klerenzooi maart 2019 © George Maas/Fotonova
Tekst Vanessa Vijzelman | Beeld George Maas/Fotonova

James (18) is student ICT: Informatica & Design. “Het design-gedeelte van mijn studie vind ik het leukste zoals het ontwerpen van stickers en prints. Ik hou van creatief bezig zijn.”

Hij beschrijft zijn kledingstijl als ‘comfy’. “Voor mij is het belangrijk dat ik me op mijn gemak voel met wat ik draag.”

James kiest daarom graag voor sportieve merken en casual. “Mijn favoriete merken zijn Fila, Kappa, Supreme, North Face, Nike en Adidas. Inspiratie haal ik vaak van artiesten in clips, maar ook van vrienden of wat ik op straat zie. Ik pak van alles iets op. Een vriend had een baggy T-shirt met korte mouwen aan en daaronder een strak shirt met lange mouwen. De kleurencombinatie van beide shirts gaf een mooi contrast.”

Zelf houdt James naast zwart ook van oranje. “Vooral die kleurencombinatie vind ik mooi, maar voor Klerenzooi kwam ik alleen zwarte kleren tegen. Ik zag wel laatst een shirt in de Thriftshop, maar toen ik die wilde kopen was ie helaas al weg.”

James wil binnenkort een vlog beginnen met comedysketches. Hij bedenkt graag grappige typetjes en wil dan vloggen over verschillende onderwerpen uit het dagelijks leven. “Politiek en actuele thema’s, maar ook dingen zoals hoe moeilijk het is om vroeg op te staan of met broertjes en zusjes om te gaan. Ik ben zelf de oudste, na mij komen twee broertjes en twee zusjes. Dat is niet altijd makkelijk, maar het went.”

Trui 10,- Thriftshop/Pandjeshuis Amsterdamse Poort

Broek 10,- Markt Anton de Komplein

Schoenen €10,- Markt Anton de Komplein

 

Wil jij ook in Klerenzooi? Stuur een mail naar service@mugweb.nl

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in