Klerenzooi – juni 2019

Om er goed uit te zien, hoef je niet veel geld uit te geven. MUG stuurt iedere maand een lezer(es) met €30,- op pad om zich in het nieuw te steken.

0
1099
Klerenzooi juni 2019 | © George Maas/Fotonova
Klerenzooi juni 2019 | © George Maas/Fotonova
Tekst Vanessa Vijzelman | Beeld George Maas/Fotonova

Het lukt Richelle Bottse (56) om voor maar weinig geld haar chique kleding bij elkaar te sprokkelen. Ze struint graag de Amsterdamse dagmarkten af en is ook vaak te vinden op de Nieuwendijk, waar ze bij boutique Guecca deze rok en topje heeft gekocht. “Ik ga niet speciaal de deur uit om te shoppen voor kleding, maar als ik ergens ben en ik zie iets moois, dan koop ik het. Mooie combinaties uitproberen vind ik het leukste. Mijn lievelingskleur is rood, maar deze keer heb ik ervoor gekozen om andere kleuren met elkaar te combineren.”

Richelle werkt als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf De Kraal van Humanitas. Het is een kinderdagverblijf midden in de stad, vlak bij winkelcentrum Oostpoort. Ze gaat met plezier naar haar werk. “Ik doe dit al 25 jaar en vind het nog steeds geweldig. De kinderen reageren altijd zo enthousiast als je binnenkomt, mijn dag kan dan niet meer stuk! Het leukste is om ze nieuwe dingen te leren, maar ook dat ik van elk kind kan leren.”

Richelle draagt naar haar werk het liefst een lange broek. “Met kinderen is dat natuurlijk wel praktisch, maar in mijn vrije tijd draag ik graag jurken en rokken.”

Dat Richelle in Klerenzooi heeft gekozen voor een blouse met korte mouwen is een mijlpaal. “Ik kreeg twee jaar geleden de huidziekte psoriasis. Uiteraard geen fijne ervaring, ik ben er lang onzeker door geweest. Ik durfde geen korte mouwen meer aan, maar sinds kort doe ik het gewoon wel. In het begin alleen ’s avonds maar nu ook steeds vaker overdag. Wat een opluchting dat ik die stap heb durven nemen, vooral nu de zomer begint.”

Top 4,99 Guecca

Rok 9,99 Guecca

Slippers 8,- Primark

Schoenen 5,- markt Anton de Komplein

Clutch (portemonnee tasje) Primark, eigen collectie

Wil jij ook in Klerenzooi? Stuur een mail naar service@mugweb.nl

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in