Klerenzooi – juli 2019

Om er goed uit te zien, hoef je niet veel geld uit te geven. MUG stuurt iedere maand een lezer(es) met €30,- op pad om zich in het nieuw te steken.

0
1225
Klerenzooi juli 2019 | ©George Maas/Fotonova
Klerenzooi juli 2019 | ©George Maas/Fotonova
Tekst Vanessa Vijzelman | Beeld George Maas/Fotonova

Lindsy Martodimejo (39) heeft een wisselende kledingstijl, van corporate- tot casual. “Naar mijn werk draag ik zakelijke kleding, voornamelijk zwart in combinatie met een andere kleur. Mijn favoriete nette schoenen zijn bordeaux. In mijn vrije tijd draag ik gympen en een spijkerbroek met gaten. Niet alle modetrends passen bij mij, dus ik geef er meestal een eigen draai aan.”

Kleding kopen doet Lindsy bijna altijd online. “Erg handig, omdat ik weinig tijd heb en je kunt er sneller koopjesjagen. Duurzame kleding is tegenwoordig ook makkelijker te filteren. Vroeger lette ik daar niet op, nu met bijvoorbeeld H&M Conscious besteed ik er wel aandacht aan.”

Met het online koopjesjagen gaat Lindsy als volgt te werk: “Ik ken de sales periodes. Van eind december tot eind februari is de wintersale en van eind juni tot eind augustus de zomersale. Nu is het volop zomersale, dus ik ga op zoek naar items voor deze zomer en volgende zomer. Vaak ook basics waarvan ik weet dat ik ze volgend jaar nog nodig heb. Ik zet de items die ik leuk vind in mijn favorieten en check dagelijks op de apps van de webshops of ze verder in prijs dalen. Als ik merk dat ze niet verder dalen, sla ik mijn slag.”

Per webshop heb je ook extra mogelijkheden. “Zo kan je bij Wehkamp ook kijken welke kledingstukken de meeste korting hebben ten opzichte van de originele prijs.” Erg handig als je iets van een duurder merk wil voor een betaalbare prijs.

Lindsy gaat met haar dochter nog wel ‘fysiek’ winkelen, niet online. “Het is een gezellig moeder-dochter uitje”, zegt Lindsy lachend.

Naast winkelen, doet Lindsy in haar vrije tijd graag aan yoga. Dat rustmoment heeft Lindsy wel nodig, want ze heeft een drukke IT-baan als product owner bij een bank. Haar collega durfde de shopuitdaging met Lindsy aan, dus we zien haar in de volgende Klerenzooi!

Jumpsuit 15,- C&A

Schoenen 15,- Zalando

Wil jij ook in Klerenzooi? Stuur een mail naar service@mugweb.nl

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in