Klerenzooi – januari 2022

Om er goed uit te zien, hoef je niet veel geld uit te geven. MUG stuurt iedere maand een lezer(es) met €30,- op pad om zich in het nieuw te steken.

0
1319

Amoina Angel (32) woont samen met haar dochtertje van vijf jaar en haar twee katten. “Ik werk bij Wibra, dus ik kon makkelijk iets uit onze eigen winkel kopen, maar het vinden van de juiste schoenen was wel een uitdaging. Meestal koop je tweedehands, maar ik wilde per se laten zien dat je ook een nieuwe outfit voor drie tientjes kunt kopen. Dus na wat zoeken vond ik deze sneakers voor 15 euro bij Scamm, een winkel met veel goedkope import-kleding en schoenen.”

Amoina zal nooit soepjurken dragen. Ze houdt van strakke kleding, basics en veel zwart. “Eigenlijk is rood mijn lievelingskleur, maar voor kleding draag ik het liefst zwart. Daarmee kun je alles combineren. Soms combineer ik een zwarte broek met een trui in felle kleuren. Naast zwart heb ik ook andere tijdloze basiskleuren in mijn kast hangen.”

Amoina is gek op skinny jeans en heeft veel minder met flared-broeken. “Als tiener wilde ik juist skinny-broeken dragen, maar er waren alleen broeken met wijde pijpen verkrijgbaar. Dat was toen in. Toen de skinny-broeken weer in kwamen, was dat een opluchting voor me. Ik wil ze nu echt niet wegdoen, ook al zijn wijde pijpen weer in. Ik ben geen modeslaaf en geen merksloerie. Dure merken vind ik niet belangrijk. Als tip voor iedereen die goedkoop toch nieuwe kleding wil kopen: check de uitverkoophoek van elke winkel. Als je iets in de uitverkoop bij H&M, Wibra, Zeeman of Primark koopt, kost het net zoveel als tweedehands.”

In haar vrije tijd speelt Amoina graag gps-spelletjes op haar mobiel, zoals Pokémon Go, Ingress en Pikmin. “Dat doe ik samen met mijn dochtertje als we gaan buitenspelen, dan laat ik haar ook pokémons vangen of bloemen plukken. Door deze spelletjes zijn we veel buiten en het is ook vaak leerzaam. Dat is beter dan binnen achter een beeldscherm.”

Shirt € 3,- Wibra

Broek € 12,- H&M

Gympen € 15,- Scamm (Bijlmerplein)

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in