Klerenzooi – februari 2021

Om er goed uit te zien, hoef je niet veel geld uit te geven. MUG stuurt iedere maand een lezer(es) met €30,- op pad om zich in het nieuw te steken.

0
704
Tekst Vanessa Vijzelman | Beeld George Maas/Fotonova

Timo Adriaanse (17) doet de opleiding Sport & Coaching aan ROC Zuid. Verder speelt hij al 12,5 jaar rugby, wat echt zijn passie is. Hij heeft een sportieve kledingstijl, maar houdt ook van nette kleding. “Het hangt ervan af wat ik ga doen. Als ik naar school ga, draag ik het liefst een spijker- of joggingbroek. Sportkleding is handig bij mijn opleiding, als ik veel praktijklessen heb. Maar als ik uitga (pre-corona), of naar vrienden, draag ik ook graag netjes. Een strakke nette blouse, nette broek en er verzorgd uitzien, vind ik fijn. Meisjes kunnen op je kleding afknappen. Het moet daarom matchen.”

Zelf kan Timo ook afknappen op kleding. “Bij meisjes let ik vooral op schoenen, Uggs zijn not done. Als vrienden iets aan hebben wat ik geen stijl vind, zeg ik het ook eerlijk. Maar ik geef ook graag complimenten als iemand iets moois draagt. Sterker nog, ik krijg ook inspiratie van wat vrienden dragen, en van influencers op social media.”

Een vast stijlicoon heeft Timo niet. Het kan elke keer iemand anders zijn. Als hij iets koopt, let Timo vooral op de prijs en of het past met wat al in zijn kast hangt. “Op de laatste modetrends let ik niet, maar van tweedehands ben ik geen fan. Het idee dat het toch een soort van afdankertjes zijn van een ander blijft dan toch door mijn hoofd spoken. Ik ga liever voor nieuwe kleding en dat hoeft dan echt geen duur merk te zijn. Je hoeft geen dure kleding aan te hebben om er goed uit te zien. Ik koop nu alles online, bijvoorbeeld bij Wehkamp. Voor de lockdown ging ik het liefst naar Zara, de Sting, JD Sport en soms Nike Store.” Zijn tip voor iedereen die ook niet van tweedehands houdt, maar weinig geld wil uitgeven: “Ga voor basics en huismerken. Check de sales en koop winterkleding in de zomer en zomerkleding in de winter.”

Witte blouse   5,- Wehkamp
Grijs T-shirt   10,- Wehkamp
Groene nette broek   14,- WE
Schoenen uit eigen kast

Wil jij ook in Klerenzooi? Stuur een mail naar service@mugweb.nl

 

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in