Klerenzooi – april 2019

Om er goed uit te zien, hoef je niet veel geld uit te geven. MUG stuurt iedere maand een lezer(es) met €30,- op pad om zich in het nieuw te steken.

0
1452
Klerenzooi april 2019 © George Maas/Fotonova
Klerenzooi april 2019 © George Maas/Fotonova
Tekst Vanessa Vijzelman | Beeld George Maas/Fotonova

Isabelle (35) loopt stage als gastvrouw bij Brouwerij de Prael. Ze doet de ROC-opleiding Gastheerschap. “Het leukste is dat ik verschillende mensen ontmoet, vooral toeristen. Ik sta graag mensen te woord.”

Isabelle houdt van makkelijke kleding, maar niet te simpel. “Het moet niet te basic zijn. Ik draag graag kleding die net een beetje anders is, maar wel sportief. Ik hou van felle kleuren, maar waar ik echt een hekel aan heb is als kleuren met elkaar vloeken. Kleuren die niet matchen zou ik dus nooit dragen.”

Isabelle is geen shopaholic. “Ik ga pas winkelen als mijn garderobe echt aan vernieuwing toe is, en altijd met vriendinnen. Als ik shop, let ik op lekker zittende stoffen en of ze mijn maat hebben, die is moeilijk te vinden.”

Isabelle woont samen met haar dochter van vijftien en haar verloofde. Over haar relatie zegt ze: “Hij was vroeger mijn buurjongen met wie ik buiten speelde. Toen mijn moeder en ik verhuisden, ben ik hem uit het oog verloren. We kwamen elkaar weer tegen in 2007 en van het een kwam het ander. Hij heeft me ten huwelijk gevraagd, op het strand van Vlissingen, heel romantisch. We moeten nu alleen nog een datum prikken voor ons huwelijk, maar we willen eerst nog wat sparen voor een mooi feest.”

En haar bruidsjurk? “Die mag absoluut niet standaard wit zijn. Mijn droomjurk heeft een mooie pastelkleur, bijvoorbeeld lichtroze of lichtblauw.”

Roze tuinrok €15,- Primark

Blauw T-shirt met print €5,- Rataplan

Panty €1,- Rataplan

Zwarte gympen €9,- Primark

Wil jij ook in Klerenzooi? Stuur een mail naar service@mugweb.nl

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in