Luisterend leren over de Nes

0
609
De Nes © Fred van der Zee
De Nes © Fred van der Zee

Een paar jaar geleden ging ik met mijn vriendin een weekend naar Brugge.
Indrukwekkende gevels, oude straatjes en mooie grachtjes waren er te zien. Mijn prioriteit lag daar vooral bij alle lokale lekkernijen en goed gehydrateerd blijven. Dat laatste bij voorkeur door middel van drankjes van 5 à 12% alcohol. Ik geneer me lichtelijk voor mijn eenzijdige culturele interesse in de stad Brugge. Ik zeg vaak dat ik geschiedenis en architectuur interessant vind maar als het geschiedkundige puntje bij het bouwkundige paaltje komt, blijft het bij een beetje glazig naar een gebouw staren. Ik vind het wel mooi, maar heb geen idee of elke Bob de Bouwer dit had kunnen neerzetten of dat ik naar pure kunst zit te kijken. Ik weet dat Rome niet in één dag is gebouwd, maar in hoeveel dagen dan wel?

Herken je jezelf hierin? Dan is het leuk om een keer de Nes-audiotour in Amsterdam te volgen! Al lopend door de Nes word je bijgepraat over historie en de gebouwen in deze straat. Loop door één straat en er gaat een wereld voor je open.

Ga naar youraudiotour.com/tours/1430/#amsterdam.org en beleef de audiotour!

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in