Doe mee aan het kindervragenuur met burgemeester Halsema

AMSTERDAM Kinderen kunnen vragen stellen aan burgemeester Femke Halsema.

0
682

Zit jij in groep 7 of 8? En heb je een vraag aan burgemeester Halsema of een van de wethouders? Doe dan mee aan het kindervragenuur!

Wie is de baas in Amsterdam? Wat doet de stad voor Amsterdamse kinderen? Waar gaat ons afval naar toe? Waarom zijn er te weinig leraren? Heb jij je dat weleens afgevraagd? Of heb je een andere vraag die je graag zou willen stellen aan de wethouders en de burgemeester van Amsterdam? Dan is dit je kans! Stuur die vraag naar: kindervragenuur@amsterdam.nl

Uit alle vragen worden negen vragen geloot. Als jouw vraag wordt geloot, mag je deze persoonlijk stellen aan de burgemeester of aan een van de acht wethouders. Zij helpen de burgemeester bij het besturen van de stad.

Op 20 januari van 16.30 uur tot 17.30 uur zijn de burgemeester en de wethouders er speciaal voor jou. Om jouw vragen te beantwoorden. We nodigen je dan uit voor de raadsvergadering in de raadzaal van het stadhuis of voor een digitale raadsvergadering. Deze vergadering kan iedereen bijwonen via de livestream van de gemeenteraad.

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in