Even binnenlopen voor een prik

0
1248
De gemeente Amsterdam maakt het haar burgers steeds gemakkelijker om een prik tegen corona te halen. Met mobiele teams gaat de GGD de wijken in. Zonder afspraak kun je er binnenlopen voor informatie en er vervolgens een eerste of tweede prik halen.
Vaccinatie zorgt er immers voor dat minder mensen corona krijgen en doorgeven, of in ieder geval minder ziek worden. Met de mobiele teams hoop de gemeentelijke gezondheidsdienst zoveel mogelijk Amsterdammers te bereiken. Hier kun je zien wanneer  zo’n mobiel prikteam jouw wijk aandoet.
Aangezien de meeste inwoners van Amsterdam inmiddels al gevaccineerd zijn, hebben de grootschalige priklocaties in Sportcentrum Caland (Nieuw-West) en in AFAS Live (Zuidoost) hun deuren al  gesloten. Tot en met zondag 29 augustus kun je nog tot 16 uur terecht in de NDSM Loods.
In plaats daarvan komen er nieuwe, kleinschalige locaties: op het Anton de Komplein (Zuidoost), op het Buikslotermeerplein (Noord) en op Plein ’40-’45 (Nieuw-West). Deze locaties zijn elke dag van 9-16 uur geopend en je kunt je er zowel laten testen als laten vaccineren. De grote locatie in de RAI aan het Europaplein 24 blijft overigens elke dag open, van 8 uur ’s morgens tot 20 uur ’s avonds.
advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in