Doneer aan MUG!

Doneer aan MUG

MUG START DONATIE-ACTIE: STEUN MUG MET 1 EURO
MUG start een donatie-actie. MUG is toch een gratis Amsterdams maandblad voor iedereen met weinig geld? Waarom dan deze actie? MUG heeft zelf ook weinig geld, want het is een niet-commercieel, journalistiek magazine met een onafhankelijke redactie. We zijn er voor alle mensen en instanties die maatschappelijk betrokken zijn. Ook voor ons is alles duurder geworden (oa papierprijs), maar we willen een mooi blad blijven maken. MUG wil daarnaast uitgroeien tot een platform voor iedereen met weinig geld. Daarom: steun MUG met een klein bedrag, zodat we de groeiende groep mensen die moeite heeft rond te komen, een stem kunnen geven.

Lees het zomernummer: Ruud Gullit haalt herinneringen op aan Kwakoe, ga met de Dappere Dames op supermarktsafari en neem een kijkje op de Buurtcamping. Op de voorpagina van het zomernummer staat een qr-code voor de donatie-actie. U kunt ook rechtstreeks op een rekeningnnummer een klein bedrag storten.

Tips

MUG is het gratis maandblad voor minima en maatschappelijk betrokkenen en geeft tips en info aan alle Amsterdammers met een laag inkomen. 1 op de 5 Amsterdammers heeft een inkomen onder de armoedegrens, 19 procent van de kinderen in de hoofdstad groeit op in armoede. Door de corona-crisis en de record-hoge inflatie behoren steeds meer mensen tot de doelgroep van MUG. Ook middeninkomens hebben moeite de dagelijkse boodschappen te betalen. MUG is in 1988 opgericht in de krakerstijd. Het blad richtte zich op mensen met een uitkering (Maandblad voor Uitkeringsgerechtigden). Nu is het magazine en de website er voor iedereen met een laag inkomen, niet alleen voor gezinnen die van generatie op generatie in armoede leven, maar ook voor jongeren en zzp’ers die een onzeker flexwerk-bestaan hebben.
MUG biedt iedereen die moeite heeft rond te komen een steun in de rug, met veel nieuws over werk, inkomen, armoederegelingen en tips: van goedkoop boodschappen doen, tot gezond leven en tips waar je gratis maaltijden kunt vinden in de stad. Het blad heeft een oplage van 32.000 en ligt op 300 plekken in de stad, waaronder supermarkten, bibliotheken en instanties

Bijdrage

Donaties zoals deze houdt ons team gemotiveerd om door te gaan, zodat wij u gratis het MUG Magazine maandblad kunnen aanbieden. Wij willen u hiervoor hartelijk bedanken, want zonder u zouden wij dit niet kunnen doen. Door uw financiële (en morele) bijdrage voelen wij ons gesteund, en laat u zien dat wij bestaansrecht hebben.

Met vriendelijke groet,

Team MUG

ANBI status

De stichting BBU is door de belastingdienst aangemerkt als een culturele algemeen nut beogende instelling.

MUG is een uitgave van stichting BBU (Anbi-status) en draait op advertentie-inkomsten en opdrachten voor derden, zoals de stichting Van Schulden naar Kansen en de gemeente Amsterdam. Een tot nu toe zeer bescheiden deel van de inkomsten komt uit (post)abonnementen. Stichting BBU heeft geen winstoogmerk.

De stichting staat bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam ingeschreven onder nummer 33206833, onder de handelsnamen Stichting BBU, uitgeverij ‘MUG’, postbus 6259 1005 EG te Amsterdam. RSIN: 008 64 98 20

 

advertentie Regenboog Groep

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in