Vrijwillige ouderbijdrage betalen met Stadspas

De vrijwillige ouderbijdrage en het schoolreisje kunnen sinds deze maand op de meeste Amsterdamse basisscholen en speciaal (basis)onderwijs met de Stadspas worden betaald.

0
1522

Ouders kunnen met de Stadspas van hun kind naar school komen, waarna de pas door een scanner gaat en de betaling is voldaan. Het is zo gepiept en er hoeven geen formulieren te worden ingevuld. Met de vrijwillige ouderbijdrage betaalt de school het schoolreisje, Sinterklaas, kerst, excursies en sport­dagen.

Op dezelfde manier werkt de gemeentelijke sportregeling. Met de Stadspas wordt tot een maximum van €300,- per jaar aan de sportvereniging of sportschool vergoed. Dat kan ook via het Jeugdfonds Sport Amsterdam.

Sommige sportverenigingen vergoeden ook sportkleding of sportschoenen, wanneer dat niet het geval is, kan er een beroep worden gedaan op de scholierenvergoeding.

De Kidsgids 2019-2020 is uit voor Amsterdamse kinderen met Stadspas van 0 tot en met 14 jaar. De gids staat vol met aanbiedingen, ook voor de allerkleinsten. De Kidsgids is vorige maand aan stadspashouders verstuurd.

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in