Kringloop Rataplan viert jubileum met kortingsactie

0
825

RataPlan bestaat dinsdag veertig jaar. De kringloopwinkel-keten begon ooit in Den Helder, maar heeft inmiddels in dertig plaatsen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland een kringloopwinkel. In Amsterdam zijn er winkels in de Generatorstraat (vlakbij metrostation Isolatorweg), in de Slingelandtstraat 39 (Haarlemmerweg) en er is nog een winkel in Diemen, aan de Weesperstraat 140.

Bijna alle kringloopwinkels zijn uitgerust met een koffiecorner, in veel winkels kun je je fiets laten repareren, soms is er naaiatelier waar met bestaande materialen nieuwe spullen worden gemaakt of planten een tweede leven krijgen. In totaal biedt RataPlan 1.500 werkplekken en zijn er 400 vrijwilligers actief.

Om het veertigjarig jubileum te vieren, is er in de week van 28 maart tot en met 2 april 2022 een kortingsactie. Door verschillende winkels van RataPlan te bezoeken, kun je een korting krijgen die uiteindelijk tot 40 procent kan oplopen. Hoe dat werkt, kun je hier lezen. De actie eindigt op 2 april met een feestje in de winkels. Er is muziek, met een hapje en een drankje.
advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in