Klerenzooi – februari 2020

Om er goed uit te zien, hoef je niet veel geld uit te geven. MUG stuurt iedere maand een lezer(es) met €30,- op pad om zich in het nieuw te steken.

0
1416
Klerenzooi februari 2020 | © George Maas/Fotonova
Klerenzooi februari 2020 | © George Maas/Fotonova
Tekst Vanessa Vijzelman | Beeld George Maas/Fotonova

Ilona van Heerde (37) was werkzoekende, maar heeft sinds kort een kantoorbaan in de sales. “Ik woon in Almere, maar kom regelmatig in Amsterdam. MUG Magazine is een leuk blad en ik zag het liggen bij een toeristenwinkel. Ik las Klerenzooi en heb me direct opgegeven.”

Ilona omschrijft haar kledingstijl als stoer, maar toch vrouwelijk. Je kunt dat goed zien aan die strakke jurk die ze heeft uitgekozen. “Ik vond die jurk echt bij mij passen, maar met €12,- wel duur. Ik betaalde uiteindelijk maar een tientje nadat ik de verkoopster vertelde dat het voor Klerenzooi is. Voor het resterende bedrag kon ik nog een paar mooie schoenen kopen.”

Ilona draagt graag kobalt blauw en de combinatie zwart-rood. Ze schaamt zich niet om naar budgetwinkels te gaan zoals Zeeman en Wibra. “Ik wilde vroeger alleen maar merkkleding, maar dat interesseert me niet meer. Als alleenstaande heb ik het niet breed, dus spullen tot €20,- zijn voor mij de norm.”

Ilona vindt onesies echt fout. “Je staat dan echt voor paal, vooral met uitgaan.” Ze stapt al 21 jaar. Haar wens is optreden als DJ. Ze krijgt binnenkort haar eerst les. “Ik wilde vroeger altijd al graag weten hoe die knopjes precies werken. Er is mij vaak aangeboden om achter de DJ-tafel te staan, maar ik wist niet wat ik moest doen. Het is toch super gaaf om dat onder de knie te krijgen?”

Ilona kleedt zich graag heel vrouwelijk wanneer ze uitgaat. “Ik zoek graag stoere jurken uit zodat het matcht met mijn gympies, waar ik lekker op kan dansen. En ja, ik ga graag op mannenjacht, dus kleding waarin ik seksueel aantrekkelijk oog vind ik niet onbelangrijk.” Haar tip aan andere dames: “Durf te zijn wie je bent en schaam je niet voor je lichaam!”

Jurk   €10,-   Le Paris
Schoenen   €20-   Van Haren

Wil jij ook in Klerenzooi? Stuur een mail naar service@mugweb.nl

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in