Concert in Carré voor jongeren met psychische problemen

AMSTERDAM Carré geeft 700 gratis kaarten voor concert voor jongeren met psychische problemen.

0
1037
S10 © Bullet- Ray

Rapper S10 geeft op 25 maart een concert voor jongeren met psychische problemen in Carré. Het theater stelt 700 gratis kaarten beschikbaar voor dit concert om samen met S10 deze groep jongeren extra aandacht te geven.

Op deze avond treden ook bevriende muzikanten van S10 op, onder wie Wende, Willem (The Opposites), Yung Nnelg en Ares.  S10 (Stien den Hollander) wil met Carré deze jongeren een hart onder de riem steken. Veel thema’s op dit gebied komen terug in haar songs omdat ze er zelf ook mee te maken heeft. ‘De winter speelde altijd een rol bij mijn klachten. Een concert was iets om naar uit te kijken, dat deed mij altijd goed. Ik hoop dat mijn fans er evenveel uithalen als ik destijds deed. Muziek heeft een positieve werking op mijn mentale gesteldheid‘, aldus het persbericht.

Carré geeft 350 keer 2 gratis kaarten weg via het platform MIND. Jongeren (met ouder, vriend(in) of begeleider) kunnen zich aanmelden via MIND: www.wijzijnmind.nl/S10 om kans te maken op 2 vrijkaarten. Kaarten voor het concert Insane in Carré op 25 maart zijn ook te koop via de website van Carré.

 

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in