Lieve Amsterdammers,

Wij wonen met z’n allen in een stad waarin mensen om elkaar geven. Niet altijd, meestal wel. Dat is ook nodig. Veel mensen, onder wie veel kinderen, hebben het moeilijk. Ze hebben te weinig geld, te weinig mogelijkheden om iets van het leven te maken. Omdat ze zich altijd zorgen moeten maken, en voortdurend de wind tegen hebben, in economisch opzicht.

MUG is er om die mensen te steunen en hun verhalen te delen. Om tips en ervaringen door te geven. Zodat het leven net iets leuker wordt.

MUG is gratis. Het blad verschijnt iedere maand in een oplage van 32.000 exemplaren. Dat kan omdat het zo goedkoop mogelijk wordt gemaakt, met de hulp van een groot aantal vrijwilligers. Onze lezers, veelal behorend tot de minst-welvarende groepen in onze stad, sturen ons af en toe een paar euro’s, omdat ze MUG belangrijk vinden. Net als onze lezers heeft MUG het niet makkelijk. Ook voor ons is het leven nóg duurder geworden.

Nu is het de beurt aan u, lieve Amsterdammers die meer mazzel in het leven hebben gehad. Mensen die iets kunnen missen, die misschien wel hun schaapjes op het droge hebben. Of bedrijven die iets extra’s willen doen. Kortom: mensen die iets voor anderen over hebben. Amsterdammers houden van direct taalgebruik. Daarom luid en duidelijk:

Wij hebben extra hulp nodig. Uw donatie, uw geld. Zo simpel is het.

MUG/Stichting BBU heeft de ANBI-status. 

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in