30 Jaar MUG: debat en feest

0
601

april, 2020

Filter Events

No Events

MUG Magazine bestaat deze maand 30 jaar. Dat viert MUG met een paneldebat op maandagavond 15 oktober in Plantage Dok.

Het panel, onder leiding van Pieter Hilhorst, debatteert over de groeiende informatiekloof, die voor een deel samenvalt met de eveneens groeiende kloof tussen arm en rijk, laag- en hoogopgeleid. Welke rol speelt MUG daarin? Deelnemers aan het debat zijn: Rutger Groot Wassink (wethouder o.m. Werk en Inkomen gem. Amsterdam), Marjolein Moorman (wethouder o.m. Armoedebestrijding en Schuldhulp gem. Amsterdam), Frits van Exter (voorzitter Stimuleringsfonds voor de Journalistiek, oud-hoofdredacteur Trouw en Vrij Nederland), Ronald Ockhuysen (hoofdredacteur Het Parool), Yvonne Dankfort (Nederlandse Vereniging van Journalisten, NVJ), Gerrit van der Meer (Landelijke Cliëntenraad, LCR), Erik Dannenberg (voorzitter Divosa, vereniging van directeuren sociale domein) en Joop Lahaise (directeur/hoofdredacteur MUG Magazine).

Na afloop is er muziek (Nederlandstalige recht-voor-zijn-raap-muziek van Zinkbuis met o.a. ex-MUG-redacteur Willem Don) en een borrel in het Dokhuis. Zaal open vanaf 19.00 uur. Het debat begint stipt om 20.00, dus kom op tijd.

De avond is voor genodigden en er is een beperkt aantal plekken. Wilt u er graag bij zijn, geef u dan op via (020)6077600.

advertentie Regenboog Groep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here